billingo_metabox_colorbillingo_metaboxinvoice_bworderlistorderlist_colorinvoice_createdinvoice_color

Portum – Billingo.hu számlázás Woocommerce plugin

10000,00 Ft61250,00 Ft +ÁFA (10000,00 Ft)

Unja már a számlázást, esetleg túl nagy a WooCommerce webáruháza által generált számlaforgalommal kapcsolatos költsége? A Portum – Billingo.hu számla WooCommerce plugin ezt a problémáját megoldja. Néhány kattintással Billingo által kiállított számlákkal láthatja el WooCommerce webáruházat, a felszabaduló idejét pedig hasznosabb feladatokra fordíthatja.

Kiürítés
Cikkszám: PL-BL Kategória: Címkék: ,

Termékleírás

A Portum – WooCommerce Billingo.hu számlázás modul segítségével Ön WooCommerce alapú webáruházát összekötheti a Billingo szolgáltatásaival és így egyes WooCommerce eseményeknél automatikusan pénzügyi bizonylat készülhet.
A modul kifejezetten hasznos nagy volumenű tranzakciót bonyolító webáruházak részére, így jelentős mennyiségű időt megtakarítva az automatikusan kiállított és megküldött számlákkal. Szemben a kézi számlakiállítás 2-3 perces idejével (még akár elektronikus számlázóprogramoknál is) a Portum – WooCommerce Billingo.hu számlázás a pénzügyi bizonylatot másodpercek alatt kiállítja és akár el is küldi a vevő részére – Ön pedig foglalkozhat mással.

A Billingo egy viszonylag új, ámde a magyar piacon már elég nagy népszerűséget szerzett online számlakibocsátó társaság. A Billingo szolgáltatásainak használatához a http://billingo.hu oldalon regisztrálni kell.
A jelenlegi felhasználási díjban tartalmazza az API használat költségét is, így egyéb számlázó szolgáltatóktól eltérően a webáruház automatikus működését úgy érheti el, hogy ennek nincs egyéb – forgalomtól vagy kiállított számlák számától függő – költségvonzata.


Portum – Billingo számla WooCommerce plugin főbb funkciói:
* Automata számlakészítés – Ha a rendelés állapota befejezettreváltozik, úgy a modul automatán elkészíti a számlát.
* Automatikus sztornószámla készítés – ha a rendelés állapota töröltre vagy visszamondottra változik és van elkészített számla úgy automatikusan sztornószámla készül.
* Automata számla csak első alkalommal készül. A számla elkészítésének folyamata a megrendelés megjegyzései között nyomonkövethető. Hiba esetén a rendeléshez tartozó megjegyzéseknél megjelenik a hibakód és a részletes leírása.
* Számlaértesítő – A számlákat a billingo.hu rendszere tárolja. A számlaértesítő kiküldésének módja válaszható: Billingo.hu, rendelést lezáró emailben, kézi.
* Papír és elektronikus számlát is lehet készíteni.
* A generált számla a billingo.hu szerverén tárolódik, így az értékes tárhelyből helyet nem vesz el, de egy gombbal könnyen letölthető.
* A számlán a WooCommerce rendelésszáma feltüntetésre kerül – egyszerűbb könyvelés.
* Ha a végösszeg 0 értékű, úgy a számlázó automatikusan kikapcsol.
* Fizetési határidő és megjegyzés globálisan állítható.
* Automatikus “fizetve” állapot feltüntetése a számlán (csak ha a fizetési határidő üres vagy 0 nap). – fejlesztés alatt
* Szállítási költség a számlán külön megjelenik.
* Szinte bármilyen fizetési mód támogatott. Hátrány: a fizetési módok WooCommerce leírásainak meg kell egyeznie a Használati Utasításban szereplő névvel! Ld. a modul Használati Utasítását.
* Rendelési kedvezmény kezelve. A kedvezmény mértéke nincs feltüntetve, a plugin automatikusan a WooCoomerce rendelésben szereplő kedvezményes összegről állítja ki a számlát.
* API által támogatott angol illetve német nyelvű számla. Használatához a qtranslate&WooCommerce modulra van szükség.
* Adatbevitel magyar és egyéb támogatott nyelvek esetén a helyi szabályoknak megfelelően eltérő. (Jelenleg német és angol nyelv támogatott.)
* A cím formátuma a NAV vonatkozó irányelvnek megfelel, a lehető leginkább részletes. A címmező szükséges száma opciók között állítható.
* Külföldi vevőknél az ország, adatok az adott címformátum szerint feltüntetve.

Kompatibilitás:
– WordPress 4.0 és felette
– WooCommerce 2.2 és felette


Jelen termék megvásárlásával Ön
– licenszet vásárol a Portum – Billingo.hu számlázás WooCommerce plugin-hoz a kiválaszott számú domainre
– egy év terméktámogatást kap a fenti termékre
– a terméktámogatás alatt ingyenesen frissíthet a plugin következő – időközben megjelent – változataira

FONTOS: A plugin használatához Billingo előfizetésre és az ahhoz generált API kulcsokra valamint a vásárláskor kapott licenszre van szükség.
A plugin licensze a megvásárolt számú domainre vonatkozik, használat előtt aktiválás szükséges.

A webshop általános szerződési feltételei.